De keuken van lunchroom Downey’s. Links Marlieke, achterin Arjan en rechts begeleider Cynthia. ,,We wilden niet weer dichtgaan.’’
Volledig scherm
PREMIUM
De keuken van lunchroom Downey’s. Links Marlieke, achterin Arjan en rechts begeleider Cynthia. ,,We wilden niet weer dichtgaan.’’ © Nico Brons

Bij Downey’s werken ze liever wat minder dan weer thuis te zitten: ‘Zonder dagbesteding gaan medewerkers achteruit’

OP HET TWEEDE GEZICHTFotograaf Nico Brons en verslaggever Wichard Maassen nemen wekelijks een kijkje achter het nieuws. Vandaag: Downey’s gaat liever niet dicht.

  1. Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’
    PREMIUM

    Pandemie raakt starters hard: ‘Aan begin van lockdown had ik niet eens een bureau thuis’

    Als starter sta je normaal al voor uitdagingen genoeg, maar zeker als je tijdens een pandemie voor het eerst aan de bak moet zien te komen. VCP Young Professionals, de jongerenorganisatie van vakbond VCP, vroeg onlangs aandacht voor deze groep werkenden, die tussen wal en schip dreigt te vallen. Drie starters op de arbeidsmarkt vertellen over hun ervaringen van het afgelopen jaar. ,,Uiteindelijk bracht ik zestien uur per dag in dezelfde ruimte door.’’

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

  1. Toezichthouder: Advocaten lekten geen informatie aan Taghi
    Play

    Toezicht­hou­der: Advocaten lekten geen informatie aan Taghi

  2. Bruls snapt ontevreden horecabazen: 'Het kabinet móet wel gaan bewegen'
    Play

    Bruls snapt ontevreden horecaba­zen: 'Het kabinet móet wel gaan bewegen'

Amersfoort