Het zonneveld in aanbouw op de hoek van de Maatweg met de Bunschoterstraat. Op de achtergrond het Meander Medisch Centrum.
Volledig scherm
PREMIUM
Het zonneveld in aanbouw op de hoek van de Maatweg met de Bunschoterstraat. Op de achtergrond het Meander Medisch Centrum. © Keistadnieuws

Burger Partij Amersfoort waarschuwt Meander voor storingen in apparatuur door zonneveld naast ziekenhuis

De Burger Partij Amersfoort (BPA) is verontrust over de gevolgen van het veld met 22.000 zonnepanelen dat wordt aangelegd naast het Meander Medisch Centrum. De stroomopwekking kan storingen veroorzaken in de medische apparatuur van het ziekenhuis, waarschuwt de fractie in een brief met vragen aan het college van burgemeester en wethouders.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort