Links: onderschepte, zelfgemaakt wapens, meegebracht door iemand die zich rekent tot de groep Harde Kern Spakenburg. Rechts: Eén van de vernielingen bij een wedstrijd. De kosten voor herstel moet de club zelf betalen.
Volledig scherm
PREMIUM
Links: onderschepte, zelfgemaakt wapens, meegebracht door iemand die zich rekent tot de groep Harde Kern Spakenburg. Rechts: Eén van de vernielingen bij een wedstrijd. De kosten voor herstel moet de club zelf betalen. © SV Spakenburg

Club is geweld, drugs en vandalisme spuugzat: ‘Harde Kern Spakenburg’ niet meer welkom op sportpark

Na geweld en vernielingen is de groep die zich ‘Harde Kern Spakenburg’ noemt niet meer welkom op sportpark de Westmaat in Spakenburg. ,,Wij als club willen niets, maar dan ook helemaal niets meer met deze mensen te maken hebben.” De vondst van zelfgemaakte wapens is één van de dieptepunten.

  1. Van vechtpartij tot krankzinnig scoreverloop: bij Kozakken Boys - Spakenburg gebeurt altijd wat
    PREMIUM
    JACK'S LEAGUE

    Van vechtpar­tij tot krankzin­nig scorever­loop: bij Kozakken Boys - Spakenburg gebeurt altijd wat

    Kozakken Boys en Spakenburg voegden een memorabel duel toe aan de lange historie met onvergetelijke clashes tussen de twee kemphanen. De editie van 11 september 2021 ging de boeken in met legio zoektermen: krankzinnig scoreverloop met heerlijke goals, schermutselingen op en rond het veld, oplopende emoties, een bizarre climax met twee doelpunten in de allerlaatste minuut en één zinderende deling: 3-3.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort