Tyas Bijlholt (midden) pre-corona in de raadszaal van het stadhuis, geflankeerd door partijgenoten Dirk-Joost van Hamersveld en Irma Dijkstra. Rechtsachter zit wethouder Hans Buijtelaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Tyas Bijlholt (midden) pre-corona in de raadszaal van het stadhuis, geflankeerd door partijgenoten Dirk-Joost van Hamersveld en Irma Dijkstra. Rechtsachter zit wethouder Hans Buijtelaar. © Nico Brons

D66 Amersfoort geeft felle kritiek op opgestapte wethouder: ‘Raad is te vaak onvolledig geïnformeerd’

Hans BuijtelaarDe afgetreden VVD-wethouder Hans Buijtelaar heeft de gemeenteraad te vaak onvolledig geïnformeerd over de kosten van de aanleg van de westelijke rondweg. Dat stelt Tyas Bijlholt, fractievoorzitter van coalitiepartner D66, in een persoonlijk bericht op de website van de partij.

  1. De Britse Tony (70) en Fred (76) waren van plan 3 dagen te blijven, nu wonen ze al 11 jaar in Amersfoort
    PREMIUM

    De Britse Tony (70) en Fred (76) waren van plan 3 dagen te blijven, nu wonen ze al 11 jaar in Amersfoort

    Op een steenworp afstand van de Koppelpoort, in de Eemhaven, bevindt zich het thuis van de Britse Tony Davis (70) en Fred McDonald (76). Al ruim 11 jaar meert het stel hier in het najaar aan, om vervolgens in het voorjaar te vertrekken naar andere Europese steden en wateren. Maar door corona en Brexit zien hun avonturen er nu nét iets anders uit dan voorgaande jaren. ,,Brexit is really a pain in the ass.”

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort