Grote drukte in Lage Vuursche, zondagmiddag. Eerst riep de gemeente op om niet met de auto te komen, later werden toegangswegen tijdelijk afgesloten.
Volledig scherm
Grote drukte in Lage Vuursche, zondagmiddag. Eerst riep de gemeente op om niet met de auto te komen, later werden toegangswegen tijdelijk afgesloten. © Caspar Huurdeman

Dagjesmensen overspoelen Lage Vuursche, gemeente sluit toegangswegen af: ‘Ga ergens anders recreëren’

UPDATEDagjesmensen die nog willen komen genieten van de herfstkleuren en paddenstoelen in Lage Vuursche, kunnen deze zondagmiddag beter ergens anders naartoe. Het is zo druk, dat de gemeente Baarn toegangswegen afsluit omwille van de verkeersveiligheid.

19 reacties

 • Yoshua Kreukniet

  1 jaar geleden
  Probleem is dat de meeste mensen de omgeving waar ze wonen niet kennen. Lage Vuursche is bekend, iedereen weet daar is het bos. Panbos idem dito. Willen mensen naar een bos dan zijn het deze twee. Allemaal tegelijk naar hetzelfde bos, 'gezellig' file lopen in het bos. Bij het Panbos ligt het grote en uitgestrekte Zeisterbos, daar is het ontzettend rustig. Bij Lage Vuursche heb je het Baarnse bos, De Paltz, H,Rading. 90% van de Vuursche of Pan bezoekers kennen deze bossen niet.
 • J.C. Phitphan

  1 jaar geleden
  Mooi zo, is was al blij dat ik vertrokken ben, maar elke dag heb ik er meer plezier van, alle ruimte, prachtige natuur, waar geen kip loopt, files??? alleen op enkele dagen per jaar, en dan blijf ik thuis, en niet te vergeten, elke dag het zonnetje
 • epco Wiersma

  1 jaar geleden
  Wat zijn we toch een stelletje zeikerds hier, als ik de reacties lees. Altijd wel wat te klagen, te zeiken, te zeuren. Typisch Nederlands dit, het is nooit goed.
 • Sina Hogeboom

  1 jaar geleden
  Eens met Bakker en van de Merwe Karel en mogen we ook al niet in de bossen wandelen dat is goed voor mensen de buitenlucht.Ze zouden is niet zo moeten zeuren over dit het wordt door de politiek erger gemaakt!!
 • Jo Lindhout

  1 jaar geleden
  Als kind elk jaar op vakantie in Hollandsche Rading. De ene dag fietsen, de andere dag wandelen. Ik ken daar de omgeving als m'n broekzak en ging met regelmaat terug met man en hond. Elk jaar zagen we het drukker worden en moesten al wandelend opzij springen voir fietsers. Wij gaan er al jaren niet meer heen, er zijn nl nog meer mooie (bos)gebieden in Nederland!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort