Volledig scherm
PREMIUM
Damian van den Heuvel: ,,Investeren in mezelf vind ik op dit moment ontzettend belangrijk.” © Lisa Vogel

Damian (19) ‘Een eigen restaurant vind ik te standaard’

JONGJongeren vertellen over wie en wat ze belangrijk vinden.

Damian van den Heuvel (19) wil zijn passie voor de horeca in de toekomst met zoveel mogelijk mensen delen. Zijn grote droom: de wereld rondreizen met zijn eigen foodtruck. ,,Het in contact zijn met mensen en zelfs een band op kunnen bouwen, dat maakt het werken in de horeca voor mij zo leuk”, vertelt Damian, die de mbo-opleiding manager/ ondernemer horeca volgt. ,,Deze passie begon te groeien sinds mijn eerste bijbaantje in een hotel. Inmiddels heb ik veel geleerd en ervaring opgedaan op verschillende plekken. Binnen dit vak zijn drie dingen het belangrijkst: rustig blijven, stressbestendig zijn en altijd beleefd zijn naar de klant toe. Daar streef ik als geen ander naar.’’

In samenwerking met indebuurt Amersfoort