Caspar Huurdeman
Volledig scherm
© Caspar Huurdeman

De gemeente doet het niet, dus vult Loes (76) uit Baarn de gaten in het wegdek zelf: ‘Het is levensgevaarlijk’

Als de gemeente het ondanks herhaalde verzoeken niet doet, dan doet ze het zelf maar. De 76-jarige Loes Rodenrijs uit Baarn dichtte vrijdagmiddag hoogstpersoonlijk een groot gat in het wegdek van de Wittelaan.

32 reacties

 • ANN LIMBOS

  2 jaar geleden
  Verbeter de wereld begin " met zelf de straat te herstellen " !
 • M.G. Bults

  2 jaar geleden
  Dit is nu na 10 jaar Balkenende en 10 jaar Rutte. Alles waar de overheid voor zorgde werd over de omheining richting gemeenten "gepleurd", zou Rutte zeggen. Gemeenten moesten meer doen met minder geld. Geld, dé nieuwe religie van Rechts en de AEX index is de nieuwe bijbel. De mens is geen factor van belang meer. De controle op de burger is gemaximaliseerd en geminimaliseerd als het gaat om bedrijven. Het land gaat naar de klote. Heel goed van die vrouw, maar het is eigenlijk een schande.
 • J. Ginder

  2 jaar geleden
  @R. Amerongen die gaten ontstaan niet van de ene op de andere dag. Er staat al wel een bord, dus men is op de hoogte. Dus nu pas een onderzoek starten is wat laat. Wat dacht u ervan dat er morgen een ploeg aan het werk zou gaan om in ieder geval de gaten te dichten? Dat is tenminste iets doen. Een onderzoek duurt veel te lang.
 • Marco S. Zelf

  2 jaar geleden
  Goed gedaan door deze mevrouw. Het probleem dat in veel gemeenten speelt, ook bij ons, is dat veel mensen die voor de overheid werken vinden dat zij het allemaal wel beter weten, ‘omdat ze bij de overheid werken’. Over-beschermde werknemers die volgens de overgave standaard lui zijn, ambtenaren die vooral aan zichzelf denken. Dat zien we ook aan de schimmige handel in glasvezelnetwerken bij Delta, bij gemeenten met een gelovig bestuur wandelen zij binnen met cadeaus voor de wethouder.
 • Ad van der Stel

  2 jaar geleden
  Als 1e gooit deze vrouw zand in een put wat levensgevaarlijke situaties op kan leveren. Anderzijds dat op elite woont wil nog niet zeggen dat je voorkeur hebt bij een klacht. Ik betaal mij scheel aan de wegenbelasting en andere belastingen maar wij zitten ook al jaren met gaten in het wegdek waar de gemeente heb reet aan doet. Zie wel enorm veel geld gespendeerd worden aan fietspaden. Geloof mij het is gewoon autootje pesten Wellicht een idee om geen van alle om diverse belastingen te betalen.
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?