Volledig scherm
© AD

Deze attracties in de regio zijn genomineerd voor het leukste uitje

Waterlijn rondvaarten, de Eemlijn, het Nationaal Militair Museum, het Klimbos Gooi Eemland en het Oude Ambachten & Speelgoed Museum zijn door ANWB-leden genomineerd voor het Leukste uitje 2020.

Tijdens de stemronde van de verkiezing brachten ANWB-leden in totaal 80.000 stemmen uit op de uitjes die zij het meest waarderen, in de provincie, over de grens en landelijk. De winnaars worden bekend gemaakt tijdens negen feestelijke bijeenkomsten in de periode van 20 januari tot en met 30 januari 2020. De ANWB gaat dit jaar on tour en is te gast bij winnaars van de afgelopen jaren om de prijzen in de regio’s uit te reiken. De tour eindigt op 30 januari in DierenPark Amersfoort met de bekendmaking van de prijzen Leukste uitje over de grens en het Leukste uitje van Nederland 2020.

Het NMM was dit jaar het leukste uitje van de provincie Utrecht. DierenPark Amersfoort werd  het op een na leukste uitje van Nederland. Waterlijn in Amersfoort werd in 2017 uitgeroepen tot het Leukste uitje van de provincie Utrecht.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort