Zuid-Limburgers Stef (18), Audrey (50), Loes (21) en Maurice (54) Kerckhoffs  zijn in hun sas met een stadswandeling door Amersfoort.
Volledig scherm
PREMIUM
Zuid-Limburgers Stef (18), Audrey (50), Loes (21) en Maurice (54) Kerckhoffs zijn in hun sas met een stadswandeling door Amersfoort. © Cees Wouda

Deze toeristen ontdekken Amersfoort (en dit is waarom): ‘Ik vind deze stad mooier dan Amsterdam’

Coffee Corazon heeft een vermelding in de internationaal befaamde reisgids Lonely Planet en de Koppelpoort prijkt prominent op bijna elke toeristische website als lokkertje naar de ‘middeleeuwse stad op nog geen uur reizen van Amsterdam’. Maar wie zijn al die toeristen die een dag of weekeindje Amersfoort doen? En heeft corona enige invloed? De VVV in de stad ziet in ieder geval opvallend veel Nederlandse toeristen. 

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    21

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort