De initiatiefnemers van de verbouwing van het Ketelhuis.  V.l.n.r. Lia Bouma, Paul Struik, Karin Jansen en Michiel van Rennes en Marc van Leent.
Volledig scherm
PREMIUM
De initiatiefnemers van de verbouwing van het Ketelhuis. V.l.n.r. Lia Bouma, Paul Struik, Karin Jansen en Michiel van Rennes en Marc van Leent. © Fred Oosterhuis

Eten, drinken of yogaën met uitzicht op het Beekdal: straks kan het in het Parkhuis

De 40 meter hoge schoorsteenpijp van het vroegere ketelhuis dat het gesloopte Elisabethziekenhuis verwarmde, wordt een nieuw baken aan de zuidoostelijke entree van Amersfoort. Het is de schoorsteen van het Parkhuis, dat vanaf het najaar onderdak biedt aan een restaurant met terras en een ontmoetingsplek voor tal van activiteiten.

  1. Jonge reporters Norah, Suze, Malea en Elze leren het journalistieke vak in een hotel
    PREMIUM

    Jonge reporters Norah, Suze, Malea en Elze leren het journalis­tie­ke vak in een hotel

    Dankzij de coronacrisis ziet de zomervakantie er voor Norah, Suze, Malea en Elze dit jaar anders uit. Gelukkig levert de crisis ook creatieve oplossingen op. De dames maakten hun eigen Kiddo-journaal bij hotel Van der Valk langs de A1. De horecaketen stelt ongebruikte hotelkamers, vergader- en conferentieruimtes beschikbaar voor workshops. De Amersfoortse Brede Combinatie (ABC) coördineert alle activiteiten.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort