De gemeenteraad sprak de voorbije maanden veelvuldig met verkeerswethouder Hans Buijtelaar (staand) over de westelijke rondweg. Vaak onder grote belangstelling van tegenstanders zoals hier, begin oktober.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeenteraad sprak de voorbije maanden veelvuldig met verkeerswethouder Hans Buijtelaar (staand) over de westelijke rondweg. Vaak onder grote belangstelling van tegenstanders zoals hier, begin oktober. © Nico Brons

Het mist op de westelijke rondweg

ANALYSEDe westelijke rondweg kan binnen het budget worden aangelegd, leert een nieuwe raming. Maar de route naar het doorknippen van het lintje is nog allerminst vrij van hobbels.

  1. Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jaël (25) leent 1000 euro per maand: ‘Voor studie, maar ook gewoon omdat het kan’

    Jongeren die vanaf 2015 begonnen zijn met een studie, zitten door het leenstelsel na het afronden ervan vaak met schulden tot in de tienduizenden euro’s. Hoe gaan jongeren met deze schulden om? Zijn ze zich bewust van de verantwoordelijkheden van het afbetalen? En welke gevolgen brengen dit soort schulden met zich mee op de lange termijn? Wij zoeken het uit in deze reeks. Vandaag deel 2, over maximaal lenende studenten.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort