Voorbijgangers melde zondagmiddag een wateroverlast in een winkel aan de Langstraat in Barneveld. Het water stroomt uit een leiding de live style winkel in. In de winkel staat al een flinke laag water. Politie en brandweer proberen een eigenaar te bereiken. Een voorbijganger die langs kwam zag het en belde de eigenaar van de winkel. Veel mensen kwamen door het mooie weer even een kijkje nemen. Inmiddels is de eigenaar ter plaatse en ook de buurman van La Posta. In beide winkels staat water. De schade is behoorlijk. De brandweer probeert het water nu weg te krijgen.
Volledig scherm
Voorbijgangers melde zondagmiddag een wateroverlast in een winkel aan de Langstraat in Barneveld. Het water stroomt uit een leiding de live style winkel in. In de winkel staat al een flinke laag water. Politie en brandweer proberen een eigenaar te bereiken. Een voorbijganger die langs kwam zag het en belde de eigenaar van de winkel. Veel mensen kwamen door het mooie weer even een kijkje nemen. Inmiddels is de eigenaar ter plaatse en ook de buurman van La Posta. In beide winkels staat water. De schade is behoorlijk. De brandweer probeert het water nu weg te krijgen. © W. Harthoorn

Interieurzaak in Barneveld staat blank: brandweer schiet te hulp met weghalen water

Voorbijgangers meldden zondagmiddag wateroverlast in een winkel aan de Langstraat in Barneveld. Het water stroomt uit een leiding de interieurwinkel in.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort