NIJKERK - Donderdagmiddag 21 mei rond 14.15 uur is een koe in een sloot aan de Nekkeveld in Nijkerk belandt. De koe kon op eigen kracht niet uit de sloot komen. Opgeroepen brandweer is met speciale pakken het water in gegaan en heeft de koe de kant op geholpen. De reddingsactie trok veel toeschouwers.
Volledig scherm
NIJKERK - Donderdagmiddag 21 mei rond 14.15 uur is een koe in een sloot aan de Nekkeveld in Nijkerk belandt. De koe kon op eigen kracht niet uit de sloot komen. Opgeroepen brandweer is met speciale pakken het water in gegaan en heeft de koe de kant op geholpen. De reddingsactie trok veel toeschouwers. © AS Media

Koe belandt in sloot in Nijkerk, reddingsactie trekt veel bekijks

Op donderdagmiddag is rond 14.15 een koe in een sloot beland aan de Nekkeveld in Nijkerk. Het dier kon niet op eigen kracht de sloot uit komen. 

Dit resulteerde erin dat de brandweer in actie moest komen om het dier uit het water te redden. In speciale, waterdichte pakken gingen verschillende brandweermannen het water in om de koe op de kant te krijgen. De reddingsactie trok aardig wat bekijks van passanten en omwonenden. 

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort