In een achtertuin aan de Snoeckgensheuvel in Amersfoort hebben konijnen van bewoners lichaamsresten van zeker drie personen gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
In een achtertuin aan de Snoeckgensheuvel in Amersfoort hebben konijnen van bewoners lichaamsresten van zeker drie personen gevonden. © Politie Amersfoort

Konijnen leggen lugubere vondst in Amersfoort bloot; lichaamsresten van zeker drie personen gevonden

Graven, dat doen de konijnen van de bewoners van een statig huis aan de Snoeckgensheuvel in Amersfoort wel vaker. Maar nooit eerder deed het beestje een vondst die de hele buurt al dagen bezighoudt: niet één, niet twee, maar drie schedels blijken onder het gras verborgen. En dat is mogelijk nog maar het begin. ,,Je gaat dan toch de meest gekke dingen denken...”

 1. Topwielrenners scheuren door de regio Amersfoort voor La Vuelta: dit moet je erover weten
  PREMIUM
  vuelta holanda

  Topwielren­ners scheuren door de regio Amersfoort voor La Vuelta: dit moet je erover weten

  Nog maar een paar dagen en dan rijden de wielrenners van de Spaanse wielerronde La Vuelta Holanda door de regio. De 175,1 kilometer lange tweede etappe start zaterdag in Den Bosch en eindigt in Utrecht. Onderweg komen de wielrenners onder meer door Woudenberg, Amersfoort en Soesterberg. Wat kun je als inwoner of bezoeker verwachten van de Ronde van Spanje? Vier vragen én antwoorden.
 2. Hoe het nieuwe stadhuis van Amersfoort (118 miljoen) een hoofdpijndossier werd: ‘Dit is niet uit te leggen’
  PREMIUM

  Hoe het nieuwe stadhuis van Amersfoort (118 miljoen) een hoofdpijn­dos­sier werd: ‘Dit is niet uit te leggen’

  Eindeloze politieke discussie, steeds hogere eisen en uit de pan gierende kosten. De komst van het nieuwe stadhuis van Amersfoort, waar dinsdag een fel debat over wordt verwacht, is uitgegroeid tot een gigantisch hoofdpijndossier. De kosten: inmiddels 118 miljoen euro. Hoe zijn we hier beland en hoe nu verder? ,,Dit kan zomaar eindigen op 150 miljoen euro.’’

In samenwerking met indebuurt Amersfoort