In een achtertuin aan de Snoeckgensheuvel in Amersfoort hebben konijnen van bewoners lichaamsresten van zeker drie personen gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
In een achtertuin aan de Snoeckgensheuvel in Amersfoort hebben konijnen van bewoners lichaamsresten van zeker drie personen gevonden. © Politie Amersfoort

Konijnen leggen lugubere vondst in Amersfoort bloot; lichaamsresten van zeker drie personen gevonden

Graven, dat doen de konijnen van de bewoners van een statig huis aan de Snoeckgensheuvel in Amersfoort wel vaker. Maar nooit eerder deed het beestje een vondst die de hele buurt al dagen bezighoudt: niet één, niet twee, maar drie schedels blijken onder het gras verborgen. En dat is mogelijk nog maar het begin. ,,Je gaat dan toch de meest gekke dingen denken...”

 1. Taakstraf voor opruiing tot doden stikstofminister van der Wal: ‘Wilde alleen maar waarschuwen’
  PREMIUM

  Taakstraf voor opruiing tot doden stikstofmi­nis­ter van der Wal: ‘Wilde alleen maar waarschu­wen’

  Henk D. uit Kootwijkerbroek is veroordeeld voor opruiing en bedreiging. D. bezocht de boerenprotesten in Stroe met een vrachtwagen met achterop de namen van Pim Fortuyn, Theo van Gogh en stikstofminister Christianne van der Wal. Achter alle drie de namen stond een kruis, achter die van Fortuyn en Van Gogh ook een sterfdatum en achter Van der Wal alleen maar puntjes en een vraagteken.
 2. Topwielrenners scheuren door de regio Amersfoort voor La Vuelta: dit moet je erover weten
  PREMIUM
  vuelta holanda

  Topwielren­ners scheuren door de regio Amersfoort voor La Vuelta: dit moet je erover weten

  Nog maar een paar dagen en dan rijden de wielrenners van de Spaanse wielerronde La Vuelta Holanda door de regio. De 175,1 kilometer lange tweede etappe start zaterdag in Den Bosch en eindigt in Utrecht. Onderweg komen de wielrenners onder meer door Woudenberg, Amersfoort en Soesterberg. Wat kun je als inwoner of bezoeker verwachten van de Ronde van Spanje? Vier vragen én antwoorden.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort