Volledig scherm
Koning Willem-Alexander en koningin Máxima zingen vrolijk mee met Sting bij Paleis Soestdijk. Still uit video Jack van Gelder Twitter © Jack van Gelder Twitter

Koning en koningin zingen vrolijk mee met Sting bij Paleis Soestdijk

Hoog bezoek op Paleis Soestdijk gisteravond. Natuurlijk, niemand minder dan Sting stond op het podium, maar in het publiek zaten koning Willem-Alexander en koningin Máxima vrolijk mee te zingen met Message in a bottle.

De derde avond van Royal Park Live, een concertreeks bij Paleis Soestdijk, stond in het teken van het optreden van Sting, de Britse zanger die roem vergaarde met The Police in de jaren 70 en 80. Bovendien werd hij vergezeld door Shaggy.

Het koninklijk echtpaar had na de hectische weken van de afgelopen tijd ongetwijfeld behoefte aan een gezellig avondje uit. De koning en koningin zongen vrolijk mee bij die enorme hit uit 1979, Message in a bottle. Sportverslaggever Jack van Gelder zat een rij voor het echtpaar en filmde het vrolijke tafereel. 

Voor Willem-Alexander is Paleis Soestdijk uiteraard bekend terrein. Zijn opa en oma Bernhard en Juliana hebben er jarenlang gewoond.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort