Volledig scherm
© RVG Productions

Minder betalen voor kort bezoek aan DierenPark Amersfoort

Wie een uur voor sluitingstijd nog even aapjes wil gaan kijken in DierenPark Amersfoort, hoeft niet meer het volle pond te betalen.

De dierentuin introduceerde vandaag Tapperuse, waarmee de bezoeker alleen betaalt voor de tijd die hij doorbrengt in het park, en dus niet de volledige entreeprijs hoeft af te tikken. Met de Tapperuse-app op je smartphone, die je locatie herkent, check je bij aankomst in bij DierenPark Amersfoort. Vervolgens krijg je een barcode, die je bij het poortje scant en je kunt naar binnen. Binnen 24 uur ontvang je de factuur. Je mag zo lang blijven als je wil, maar je betaalt nooit meer dan de dagprijs.

Lize Buitendijk van DierenPark Amersfoort vreest geen inkomstendaling nu bezoekers niet meer de volledige entreeprijs hoeven te betalen. ,,We zijn niet bang voor derving, anders waren we er niet mee begonnen. We bieden verschillende betaalmogelijkheden, dit is gewoon een nieuwe. Als je een abonnement neemt en je gaat vaak, ben je ook goedkoper uit dan wanneer je elke keer een dagkaart koopt. Tapperuse is gewoon een nieuwe, flexibele manier die we toevoegen aan de betaalmogelijkheden. We hopen zo een nieuwe groep bezoekers aan te spreken die voor het eerst met DierenPark Amersfoort kennismaken en misschien vaker even willen komen.”

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort