De 10-jarige Daan, hier met zijn moeder en schooldirecteur Jan Hofman, zit op de J.H. Donnerschool in De Glind. Sinds kort mag hij met een taxibusje naar school.
Volledig scherm
De 10-jarige Daan, hier met zijn moeder en schooldirecteur Jan Hofman, zit op de J.H. Donnerschool in De Glind. Sinds kort mag hij met een taxibusje naar school. © Ruud Voest

Minister Slob weigert Woudenberg op de vingers te tikken over weigering taxibusje voor Daan (10)

Onderwijsminister Arie Slob is niet van plan de gemeente Woudenberg op de vingers te tikken. Daar had Tweede Kamerlid van de SP Peter Kwint om gevraagd, omdat de gemeente aanvankelijk weigerde om een taxibusje te vergoeden voor de 10-jarige scholier Daan, die op school zit in De Glind.

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.