Volledig scherm
Miss Montreal. © ANP Kippa

Miss Montreal: Ik paste niet meer in programma Koningsdag

Een van de populairste artiesten die Amersfoort rijk is, Miss Montreal, schittert door afwezigheid op Koningsdag in de keistad. ‘Ja ik zou meedoen maar paste toch niet meer in het programma werd me verteld', twitterde de zangeres vandaag.

‘Maar all good hoor :) I ❤️ Amersfoort toch wel en kan nu lekker even uitslapen voor ik moet spelen in Breda bij 538', aldus Sanne Hans (34), zoals Miss Montreal in het echt heet. Eind vorige maand trapte ze haar theatertournee af in Flint.

Republikein

Een andere grote naam die ontbreekt, is Blaudzun. ,,Maar ik ben een republikein in hart en nieren, dus ik geef nooit acte de présence op dat soort dagen. Ik ben wel gepolst door iemand van zo'n commissie, maar ik heb hem laten weten: voor dat soort dingen moet je mij niet vragen.”

Vandaag werd bekend dat rapper Poke zal optreden tijdens Koningsnacht op het podium op het Eemplein.  Ook Diggy Dex, Kraantje Pappie, Joost, Three Little Clouds en DAISY staan tijdens de Koningsnacht op het podium op het Eemplein. 

Maan en Jan Smit treden op tijdens Koningsdag. Ook Peter Beense, John de Bever en Vinzzent zullen optreden op het Eemplein, waar zaterdag de looproute van de koning en zijn gevolg eindigt.

Dagelijks het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in op de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort