Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Provincie Utrecht

Nieuw asfalt voor Zeisterweg (N224) in Woudenberg

Het asfalt van de Zeisterweg (N224) in Woudenberg wordt volgende week vervangen. Dat gebeurt vanaf de kruising met de Doornseweg (N227) en restaurant De Pyramide van Austerlitz.

Het gaat om groot asfaltonderhoud dat gemiddeld eens in de vijftien jaar wordt uitgevoerd op alle provinciale wegen. De bovenste laag asfalt wordt weggefreesd en vervangen door een nieuwe deklaag. Op een aantal plaatsen worden aanvullende reparatiewerkzaamheden verricht. De nieuwe deklaag wordt weer voorzien van markering.

Boskalis voert in opdracht van de provincie Utrecht uit. De weg is van maandagavond 5 november 20.00 uur tot dinsdagochtend 05.00 uur en dinsdagavond 20.00 uur tot woensdagochtend 05.00 uur in beide richtingen afgesloten. Het doorgaande verkeer wordt omgeleid via de Driebergseweg, de A12 en de Maarsbergseweg. De omleidingsroutes worden met gele borden langs de weg aangegeven. Het fietspad langs de N224 blijft beschikbaar voor fietsers en calamiteitenverkeer. 

De wegwerkzaamheden brengen geluidsoverlast met zich mee. Vooral het frezen en zagen van asfalt kan de nodige herrie geven.

Elke dag het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort