Charel P. op een rechtbanktekening.
Volledig scherm
Charel P. op een rechtbanktekening. © ANP

OM in hoger beroep in zaak tegen Charel P. die vriendin dood achterliet op parkeerplaats na fatale ruzie

Het Openbaar Ministerie gaat in hoger beroep in de zaak die draait om een fatale ruzie in een chalet in Voorthuizen. De rechtbank in Utrecht oordeelde maandag dat de 37-jarige verdachte uit noodweer handelde, terwijl het OM eerder twaalf jaar cel eiste voor doodslag en sprak van een verdachte die ‘volledig is doorgedraaid’.

 1. Nederlandse (24) zwaargewond na paraglide-ongeluk in Turkije: ‘Ik dacht dat mijn zusje dood was’
  PREMIUM
  familie boos

  Nederland­se (24) zwaarge­wond na paraglide-ongeluk in Turkije: ‘Ik dacht dat mijn zusje dood was’

  Bij een mislukte start van een paraglide-vlucht in het Zuid-Turkse Muğla is maandag een Nederlandse toerist zwaargewond geraakt. De 24-jarige vrouw uit Soest ligt met botbreuken in een Turks ziekenhuis en wacht op repatriëring naar Nederland. ,,Het is nog maar de vraag of mijn schoonzusje straks weer fatsoenlijk kan lopen. Ze moet zo snel mogelijk naar Nederland”, zegt familielid Eda Kilic tegen deze site.
 2. Omur (32) kreeg levensgevaarlijk gif over zich heen ‘Ik denk de hele dag: wat als ik dood was gegaan?’
  PREMIUM

  Omur (32) kreeg levensge­vaar­lijk gif over zich heen ‘Ik denk de hele dag: wat als ik dood was gegaan?’

  Omur Arslan (32) uit Amersfoort dacht dinsdagavond dat hij dood zou gaan. Arslan, eigenaar van supermarkt Omur Markt op het Neptunusplein, kreeg pal voor zijn winkel onverwachts poeder van zwaar ongediertegif over zich heen. ,,Toen ik ’s avonds laat thuiskwam uit het ziekenhuis, zat de woonkamer vol familie op me te wachten. Iedereen was ongelooflijk geschrokken.’’

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort