Volledig scherm
De afgezette locatie in Nijkerk © Luciano de Graaf Fotografie

Politie: aangetroffen dode in Nijkerk niet om het leven gekomen door misdrijf

De overleden persoon die vanochtend is aangetroffen in een greppel bij de Frieswijkstraat in Nijkerk is niet om het leven gekomen bij een misdrijf. Dat concludeerde de politie om 11.15 na onderzoek.

De politie begon vanmorgen rond 07.00 een onderzoek op de vindplaats van het stoffelijk overschot op de Frieswijkstraat ter hoogte van de begraafplaats. Met hulp van de brandweer werden er schermen geplaatst rond de locatie. Ook had de politie een groot gebied afgezet. Er was een ambulance aanwezig, maar die vertrok alweer na korte tijd.

Het forensisch team van de politie sluit uit dat er een misdaad is gepleegd. Over de identiteit van de overledene zal de politie dan ook geen uitspraken doen en er zullen ook geen mededelingen meer worden gedaan over het incident, aldus een woordvoerder. 

  1. Speciale beklimming Onze Lieve Vrouwetoren en werkzaamheden aan de Hanzetunnel

    Speciale beklimming Onze Lieve Vrouweto­ren en werkzaamhe­den aan de Hanzetun­nel

    Aan de hand van de spannendste verhalen die zich op en rond de toren hebben afgespeeld, neemt Abe de Verteller kinderen (7+) en hun ouders vandaag mee naar de top van de Onze Lieve Vrouwetoren in Amersfoort. Luister om 11.00 uur hoe in de Middeleeuwen het meisje Margriet een wonderbeeldje vond en hoe er daarna vele wonderen in de stad plaatsvonden en hoe de echte held Leendert Nicasius de toren redde van de brand. Geniet vervolgens van het prachtige uitzicht!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort