Politie toont beelden overvaller Domino's Pizza in Amersfoort

VIDEOIn de zoektocht naar de overvaller van Domino's Pizza aan het Prinses Julianaplein in Amersfoort heeft de politie camerabeelden verspreid. 

De overvaller drong maandagavond 5 november even na 22.00 uur de zaak binnen toen vier personeelsleden in afwachting van de terugkeer van de laatste bezorger op het punt stonden de zaak af te sluiten. De geheel in het zwart geklede dader was gewapend met een mes, en was onherkenbaar door een sjaal en een zonnebril met gouden montuur. De politie was tot ‘s avonds laat naar de dader op zoek in de wijk Leusderkwartier en stuurde een opsporingsbericht uit via Burgernet.

Bij de overval heeft de dader ‘wat kasgeld’ buitgemaakt en een koptelefoon van één van de medewerkers meegenomen. De verdachte is lichtgetint, tussen de 16 en 20 jaar oud, heeft een smal postuur en is rond de 1.65 meter lang. Hij droeg een zwarte joggingbroek van Nike, een zwarte sjaal, een zwarte pilotenbril en zwarte schoenen van Nike. Ook hij had een grijze rugtas van Eastpak bij zich.

Volledig scherm
De overvaller was gewapend met een groot mes. © Politie

Elke dag het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort