Volledig scherm
© ANP

Politie toont beelden van vrouw die geld weggrist bij pinautomaat in Nijkerk

De politie in Nijkerk heeft beelden verspreid van een vrouw die geld heeft weggenomen uit een pinautomaat in de Jumbo aan het Molenplein in Nijkerk.

Een vrouw die woensdag 24 juli rond 16.45 uur in de supermarkt had gepind, vergat haar geld mee te nemen. Volgens wijkagent Robert Bronsink werd het geld vervolgens weggegrist door een vrouw die langs de pinautomaat liep. ,,Het gaat om meerdere biljetten. De vrouw hoefde zelf niet te pinnen en heeft het geld bewust meegenomen.”

Op de beelden die de politie heeft vrijgegeven is de vrouw geblurd. ,,We geven haar op deze manier de gelegenheid om zichzelf bij de politie te melden.”

Bronsink ziet het geld graag terug bij de rechtmatige eigenaar. ,,Dit geld was door het slachtoffer opgenomen, maar die heeft het per ongeluk laten liggen. Dat is niet handig, maar het is nog steeds geen reden om het geld weg te nemen.”

  1. Vaderschap is ‘by far de heftigste shit’ die Diggy Dex heeft meegemaakt
    PREMIUM
    interview

    Vaderschap is ‘by far de heftigste shit’ die Diggy Dex heeft meegemaakt

    Zijn carrière als Diggy Dex is al twintig jaar ‘een diesel die altijd wel doordendert’, zegt Koen Jansen (39) zelf. Maar de laatste jaren zoeft de Amersfoorter toch echt een stuk harder door muziekland. Net bijgekomen van twaalf avonden De Vrienden van Amstel Live! kondigde de chansonrapper zijn grootste soloshow ooit aan: 26 september in Afas Live. Een gesprek over het ambacht liedjes maken, rappen versus zingen en ouderschap. ,,Vader zijn is by far het heftigste dat ik heb meegemaakt.”

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort