Volledig scherm
PREMIUM
© Mitchel Lensink

Say yes to the dress en je bent voor twee uur een prinses

Daar sta je dan. Met je neus voor eindeloze rekken trouwjurken. Van wijds en zwierig tot romantisch met kant of juist een tikje gewaagd. Bij Trouwjurk passen voor de lol kun je twee uur onbeperkt jurken passen. En dat zorgt voor de nodige hilariteit.

De regen die maar blijft vallen op het verlaten bedrijventerrein Calveen in Amersfoort-Noord geeft de avond iets troosteloos. Een eenvoudige deur in een pand van dertien in een dozijn, geeft toegang tot een felverlichte steile trap naar boven. Daar, vanachter een tweede deur, klinken opgetogen stemmen en af en toe een schaterlach. Met een zwaai doet Quinten van Eekelen open:,, Welkom bij Trouwjurk passen voor de lol.’’

De bovenverdieping van Kosmonaut 22 doet nog het meest denken aan het decor van het onder vrouwen immens populaire tv-programma Say yes to the Dress. Waarin aanstaande bruiden onder het kritische oog van moeder, schoonmoeder en vriendinnen op zoek gaan naar hun droomjurk voor dé grote dag. In de Nederlandse versie steevast bijgestaan door de immer babbelende stylist Fred van Leer.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort