Schade verwoestende brand Soesterberg loopt in de miljoenen: ‘Het is een grote ravage’

Video/updateDe zeer grote brand die gisterenavond uitbrak in een bedrijfsverzamelgebouw in Soesterberg is onder controle. Meerdere winkels die in het pand aan de Willem Stuutlaan zijn gevestigd, zijn verwoest. De schade loopt in de miljoenen euro's. ,,Het is een grote ravage.”

 1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
  PREMIUM

  Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

  Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.
 2. Amersfoortse wijkagent Tuncay hielp in Limburgs noodgebied: ‘Wat ik daar zag, gun ik niemand’
  PREMIUM

  Amersfoort­se wijkagent Tuncay hielp in Limburgs noodgebied: ‘Wat ik daar zag, gun ik niemand’

  Tot aan de knieën in het water, het luchtalarm dat klinkt en volledig overstroomde dorpen. Het is voor Tuncay Eskitark nog steeds niet helemaal te bevatten. De wijkagent van Vathorst moest de afgelopen dagen in het rampgebied ondersteunen en evacueerde samen met zijn collega's in Limburg honderden mensen. ,,Het is onwerkelijk als het luchtalarm afgaat op een andere dag dan de eerste maandag van de maand.”

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort