Nienke Gorter, columnist.
Volledig scherm
PREMIUM
Nienke Gorter, columnist. © Marco de Swart

‘Skip de verplichte lessen voor school en geniet van de bijzondere momenten samen’

COLUMNHet is toch niet normaal? Wat een stress voor jonge kinderen. Huiswerk maken aan de keukentafel terwijl je moeder in een videovergadering zit. Je concentreren op de tafel van 7 terwijl je broer rechts van je een instructiefilmpje bekijkt. En ondertussen vraagt de kat ook nog aandacht.

Ouders: stop ermee! Leg je computer aan de kant, veeg de tafel schoon en ga leuke dingen doen met je kinderen. Bak samen een appeltaart en leer de kinderen desnoods hoe het zit met filtreren en extraheren door samen te kijken hoe je koffie zet. Skip de verplichte lessen voor school en geniet van de bijzondere momenten samen zonder dat er druk op zit.

  1. Provincie biedt nieuwe vervoerder Valleilijn flinke zak geld om coronacrisis door te komen
    PREMIUM

    Provincie biedt nieuwe vervoerder Valleilijn flinke zak geld om coronacri­sis door te komen

    De provincie Gelderland hoopt met een flinke zak geld vervoersbedrijven te verleiden zich in te schrijven voor de aanbesteding van het vervoer op de Valleilijn tussen Amersfoort Centraal en Ede-Wageningen. Gedeputeerde Staten willen de opbrengst van de toekomstige vervoerder aanvullen tot 80 procent zolang de coronamaatregelen duren. Daarvoor trekt de provincie jaarlijks maximaal 4,8 miljoen euro uit.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort