Impressie van de plannen die het consortium Made by Holland heeft met Paleis Soestdijk, de tuinen en de Parade (linksonder). Rechts het Alexanderkwartier, een woonwijk op en rond het marechausseeterrein waar 98 woningen komen. Op de Parade zijn een hotel en een parkeerterrein gepland.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van de plannen die het consortium Made by Holland heeft met Paleis Soestdijk, de tuinen en de Parade (linksonder). Rechts het Alexanderkwartier, een woonwijk op en rond het marechausseeterrein waar 98 woningen komen. Op de Parade zijn een hotel en een parkeerterrein gepland. © MeyerBergman Erfgoed Groep

Toekomst Paleis Soestdijk onder de loep: ‘Niet eenvoudig, wel heel leuk’

 1. Waarom vriendschappen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’
  PREMIUM

  Waarom vriend­schap­pen verwateren na één jaar corona: ‘Wat te veel inspanning kost, overleeft niet’

  Een jaar corona drukt op onze sociale relaties. Contact houden met vrienden voelt lastiger dan ooit, want na een jaar teren op videocalls, appjes en wandelafspraken, slaat de vermoeidheid en verslagenheid toe. Twee psychologen lichten toe waar die sociale vermoeidheid vandaan komt en of we daar na corona nog vanaf komen. ,,We concentreren onze energie nu op de vriendschappen die ons het meeste opleveren.”

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

 1. Kabinet wil maatregelen versoepelen met Pasen
  Play

  Kabinet wil maatrege­len versoepe­len met Pasen

 2. Doden en gewonden door explosies in Equatoriaal-Guinea
  Play

  Doden en gewonden door explosies in Equatori­aal-Gui­nea

Amersfoort