PREMIUM
Toko Tjin: ‘Ik begon met niks en heb de hele zaak opgebouwd’
HorecalegendesRob Acket (fotograaf) en Marion van der Voort (tekst) spreken Amersfoorters die bekend zijn van hun jarenlange werk in de Amersfoortse horeca. Aflevering 2: Henk Tjin van Toko Tjin, sinds 1973 op de Kamp en sinds 1993 in winkelcentrum Emiclaer.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Herculaan Steff van Rooijen zet tegen ‘Vogels’ ook wat recht: ‘Heb daar nooit een eerlijke kans gekregen’
Bunschoten, Spakenburg -
PREMIUM
Afval en hele inboedels gedumpt naast containers, in de natuur en zelfs voor de kringloop: wat gaat er mis?
Bij de Kringloop Amersfoort zijn ze er klaar mee. En ook bij verschillende ondergrondse containers blijft het maar gebeuren: mensen die hun halve huisraad op de stoep lijken te dumpen. Waarom gebeurt dit en wat kan eraan gedaan worden?Amersfoort -
Dit betaal je aan tol voor een autovakantie naar Kroatië
Als je op vakantie gaat naar het zuiden, moet je rekening houden met tolwegen en -tunnels. De prijzen zijn de laatste jaren gestegen, maar hoe duur is het eigenlijk om bijvoorbeeld naar Kroatië te rijden? -
PREMIUMhuisarts vertelt
Niet zelden ga ik op zoek naar gevonden voorwerpen in de vagina
Een patiënt komt in paniek de spreekkamer van huisarts Rutger Verhoeff binnen. Het condoom is kwijt en zou nog in haar vagina moeten zitten. Hij schrijft erover in de rubriek Huisarts Vertelt. -
Totaal vuurwerkverbod in Amersfoort? ‘Heeft weinig zin zonder handhaving!’
Wordt Amersfoort met de jaarwisseling een vuurwerkvrije stad? Wel als het aan burgemeester Lucas Bolsius ligt, die vindt dat de overlast niet meer opweegt tegen het plezier. Wat zeggen onze lezers? ‘Het argument dat ‘onze tradities worden afgepakt’ is onzin. Voor alle ‘oer-Hollandse tradities’ geldt dat ze ooit bedacht zijn en dus niet altijd al bestonden.’Amersfoort
-
PREMIUM
Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
-
-
-
Serie portretten van horecalegendes van start: ‘We moesten gewoon wat doen met die markante koppen’
Het begon als een lollig idee dat, hoe kan het anders, ontstond aan de bar van Kafé van Zanten waar ze kind aan huis zijn. -
PREMIUMHorecalegendes
Broodje Hadi: ‘We hebben een goed product en geen personeel’
Rob Acket (foto) en Marion van der Voort (tekst) spreken Amersfoorters die bekend zijn van hun jarenlange werk in de horeca. Vandaag: Nazir Kudun; sinds 1986 mede-eigenaar van Broodje Hadi op de Hof.