De bestuurder raakte rond 1 uur de macht over het stuur kwijt, ramde een boom en kwam 50 meter verderop in een droge sloot op zijn kant tot stilstand.
Volledig scherm
De bestuurder raakte rond 1 uur de macht over het stuur kwijt, ramde een boom en kwam 50 meter verderop in een droge sloot op zijn kant tot stilstand. © Caspar Huurdeman

Twee aanhoudingen (op verdenking van rijden onder invloed) en twee gewonden bij ernstig ongeval in Soest

Een auto is vannacht tegen een boom gebotst en in een sloot terecht gekomen op de Birkstraat in Soest. De bestuurder van de Mercedes raakte rond 1 uur de macht over het stuur kwijt, ramde een boom en kwam 50 meter verderop in een droge sloot op zijn kant tot stilstand. Hij is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Twee inzittenden zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Prinses Amalia leerde springen op paard Mitch, nu gaat ie met pensioen in Soest: ‘Hij is echt een knuffeldier’
    PREMIUM

    Prinses Amalia leerde springen op paard Mitch, nu gaat ie met pensioen in Soest: ‘Hij is echt een knuffel­dier’

    Kroonprinses Amalia heeft haar eerste springwedstrijden met hem gereden en jarenlang liep hij voorop in de stoet op Prinsjesdag: de ruin Mitch. De 20-jarige schimmel is sinds woensdag met pensioen en brengt zijn leven verder voort op De Paardenkamp in Soest, die apetrots is op deze eerste koninklijke bewoner. Een mooi verjaardagscadeau, want het rusthuis voor oude paarden bestaat deze dag 60 jaar.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort