Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Alamy Stock Photo

Twee woningen gesloten in Amersfoort wegens drugshandel

De burgemeester van Amersfoort heeft op woensdag 17 augustus twee woningen gesloten omdat er handelshoeveelheden drugs zijn gevonden. Het gaat om woningen aan de Curaçaolaan in het Bergkwartier en de Crocusstraat in het Soesterkwartier.

 1. Toen Michael een telefoontje kreeg over zijn verslaafde broer Jeffry wist hij het meteen: ‘Hij is dood’
  PREMIUM

  Toen Michael een telefoon­tje kreeg over zijn verslaafde broer Jeffry wist hij het meteen: ‘Hij is dood’

  Hij overleed op zijn kamertje in de drugsopvang van het Leger des Heils in Amersfoort. Het einde van een bewogen leven waar de omwonenden van het Neptunusplein geen weet van hadden. Want daar zat Jeffry Letsch (43) dag in dag uit, op de stoep van de Hoogvliet. En hij wist half niet hoe geliefd hij was. Zijn broer én beste maatje Michael sprak hem anderhalve maand geleden voor het laatst.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”

In samenwerking met indebuurt Amersfoort