Volledig scherm
© Bron: Funda

Urban Villa’s in Amersfoort gaan in de verkoop: vanaf 839.000 euro

Op de hoek van de Prins Frederiklaan, Emmalaan en Anna Paulownalaan in Amersfoort wordt dit jaar begonnen met de bouw van een luxe appartementencomplex.

Volledig scherm
© Bron: Funda

De zes appartementen van circa 150 vierkante meter staan nu te koop op makelaarssite Funda voor een ‘indicatieve’ prijs van 839.000 euro vrij op naam. Daar bovenop komt nog een groter penthouse van 200 vierkante meter.

Het luxe en energiezuinige complex van vier bouwlagen verrijst tegenover de Bergkerk, op de plek waar nu nog een gebouw van het Leger des Heils staat. Na de sloop hiervan wordt op het terrein niet alleen dit appartementengebouw neergezet, maar komen er ook nog vier vrijstaande en vier halfvrijstaande woningen in een parkachtige tuin. Ook hierbij gat het om koopwoningen.

De woningen in de Urban Villa hebben verschillende verspringende balkons en terrassen. Alle appartementen hebben buitenruimtes, de woningen op de begane grond hebben een uitloop naar de tuin. Parkeren gebeurt ondergronds.

Amerberg is een project van de Amersfoortse ondernemer Robert van Ieperen, het ontwerp is van de hand van Jan Poolen van Zeep Architecten. De verkoop is in handen van Sträter ERA.

Elke dag het nieuws uit de regio in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

In samenwerking met indebuurt Amersfoort