Zaterdagmiddag was er ook al een enkeling die even langs wipte, maar, zo laat een parkeerwachter weten, vandaag was het écht druk, met de grootste piek rond 11.00 uur vanmorgen.
Volledig scherm
Zaterdagmiddag was er ook al een enkeling die even langs wipte, maar, zo laat een parkeerwachter weten, vandaag was het écht druk, met de grootste piek rond 11.00 uur vanmorgen. © Caspar Huurdeman

Veel kinderen willen een glimp opvangen van Sint en Piet: grote toeloop bij het Grote Pietenhuis in Baarn

Het was druk vanmiddag bij het Grote Pietenhuis in Baarn. Waar gisteren de meeste kinderen voor de tv de gebeurtenissen in en rondom het grote pietenhuis volgden (toen bleef het er namelijk relatief rustig), kwamen ze vandaag massaal naar Paleis Soestdijk om een glimp van Sint of zijn Pieten op te vangen.

  1. Hij komt, hij komt... lees hier het liveverslag van de intocht van Sint in Amersfoort en omgeving
    PREMIUM

    Hij komt, hij komt... lees hier het livever­slag van de intocht van Sint in Amersfoort en omgeving

    Óf het überhaupt kon, was door alle coronamaatregelen tot op het laatst spannend, maar vandaag is het dan tóch zover: Sinterklaas wordt feestelijk onthaald in de regio Amersfoort. In dit artikel houden we je op de hoogte van het verloop van de intochten in onder meer Amersfoort, waar de goedheiligman bij hoge uitzondering in een open auto arriveert en in Leusden, waar bezoekers als één van de weinige gemeenten in Nederland een coronatoegangsbewijs wordt gevraagd.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort