Volledig scherm
Ongeluk Nijkerk vrouw blur foto © Mitchel/LDG Fotografie

Vrouw met hoofdwond naar ziekenhuis na aanrijding in Nijkerk

Een fietsster in Nijkerk is vanmiddag naar het ziekenhuis overgebracht na een ongeluk op de Tinbergenlaan in Nijkerk. Volgens de politie zag de automobilist haar bij de oversteekplaats voor fietsers over het hoofd, met een botsing tot gevolg. 

Hoe de vrouw er aan toe is, is onbekend. Toen de hulpdiensten arriveerden lag de vrouw nog op de grond. De politie nam van de bestuurder een verklaring op. Zowel de auto als fiets liepen forse schade op. De Tinbergenlaan was enige tijd afgesloten, maar is inmiddels weer vrijgegeven.

  1. Jeroen Stomphorst: Waarom is er geen kattenbelasting? Als ik érgens last van heb, zijn het kattenkeutels
    PREMIUM
    column

    Jeroen Stomphorst: Waarom is er geen kattenbe­las­ting? Als ik érgens last van heb, zijn het kattenkeu­tels

    Morgen is het zover, dan komt onze nieuwe hond. Nou ja, die moeten we zelf ophalen, in Friesland. Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe huisgenoot leek het wel alsof nestjes met honden uitsluitend op meer dan 60 kilometer vanaf Amersfoort te vinden zijn. Maar goed, je moet er iets voor over hebben. Onze Kasper hebben we alweer acht jaar geleden laten inslapen en nu komt er dus een opvolger. Heel erg enthousiast ben ik nog niet, maar straks, als ze er eenmaal is (het is een meisje) wordt het vast heel gezellig.

In samenwerking met indebuurt Amersfoort

Amersfoort