Volledig scherm
De kattenspeciaalzaak zit aan het Waterlooplein © Google Streetview

Amsterdamse kattenzaak nog in de strijd om prijs slechtste slogan

Met de leus 'Alles om uw poes mee te verwennen. Ook als u een kater heeft' maakt de Amsterdamse kattenspeciaalzaak 4 Cats nog steeds kans op de titel Slechtste Slogan van 2017.

De winkel aan het Waterlooplein is uit de voorrondes van de verkiezing gekomen als één van de kanshebbers voor de dubieuze titel. 4 Cats neemt het op tegen Moniss verpakkingsmaterialen ('Voor iedere gleuf een doos') en de Millse molen De Korenbloem ('Van kop tot kont, worst in de mond'). 

Een week geleden presenteerde het platform en initiator slechteslogans.nl een shortlist met tien bedrijven en hun leuzen waar mensen tot afgelopen donderdag op konden stemmen.

Domme gans
In die lijst stond ook de Amsterdamse Dierenambulance. Maar hun slagzin 'Wees geen domme gans, steun de dierenambulance' was blijkbaar toch niet zo slecht om door te gaan naar de finale. De dierenredders ontvingen zelfs het laagste aantal stemmen.

Het Amsterdamse 4 Cats deed het beter en is zogezegd in de top 3 geëindigd. Of de kattenspeciaalzaak zich komend jaar eigenaar van de slechtste slogan mag noemen, moet op 30 december blijken. Tijdens het programma De Avond van Taal wordt de winnaar van de verkiezing bekendgemaakt. 

Lees ook: Dierenambulance maakt kans op prijs slechtste slogan