Volledig scherm
En nu maar hopen dat die inhuur-Bob de Bouwer wat meer doet dan een peertje indraaien. © Shutterstock

Klushaat? Ga naar de Doe-het-niet-zelf-winkel

Zeg 'ns eerlijk: hoe lang is dat non-descripte halletje van jou al lamploos? En hoe lang ben je het taakje 'plankjes ophangen' al voor je uit aan het schuiven? Juist ja.

Geen zorgen, we willen je heus niet verder je Blue Monday-depressie induwen. Het enige wat we ermee zeggen is: 1. je bent niet alleen; 2. Centraal Beheer heeft een Doe-het-niet-zelf-winkel in het leven geroepen om je te helpen.

In de pop-up shop in de Huidenstraat kun je van woensdag 23 januari tot en met zaterdag 26 januari terecht om een klushulpje in te schakelen (vanaf 50 euro per uur). Denk aan het aanleggen van elektra, het repareren van kranen, of het leggen van plinten. Een vakman komt vervolgens op een afgesproken moment langs om de klus uit te voeren.

Gratis
Heb je naast gebrek aan kluszin ook gebrek aan geld? Ieder uur wordt een klus om lampen op te hangen gratis weggegeven aan een bezoeker van de winkel.

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool. Ook leuk: volg @pshetparool op Instagram.