Zwaarbewapende agenten bij de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp voorafgaand aan een inhoudelijke zitting in het liquidatieproces Marengo.
Volledig scherm
Zwaarbewapende agenten bij de gerechtsbunker in Amsterdam-Osdorp voorafgaand aan een inhoudelijke zitting in het liquidatieproces Marengo. © ANP

Liquidatieverdachte Saïd Razzouki vanuit Colombia aangekomen in Nederland

Saïd Razzouki (49), de vermoede rechterhand van hoofdverdachte Ridouan Taghi in het grote liquidatieproces Marengo, is dinsdagmorgen vanuit Colombia aangekomen op Schiphol. Zijn zaak zal op 20 december voor het eerst in het openbaar worden besproken in ‘de bunker’ van de rechtbank in Amsterdam-Osdorp.  

  1. Je zoons opvoeden tot fatsoenlijke mannen: elf tips van professionals

    Je zoons opvoeden tot fatsoenlij­ke mannen: elf tips van professio­nals

    Na de Boos-aflevering over seksueel grensoverschrijdend gedrag bij talentenjacht The Voice zong het eensgezind rond op sociale media: Protect your daughters. Educate your sons. Daar ligt een schone taak voor ouders, verzorgers en docenten, maar hoe kunnen we ermee aan de slag? Rutgers-programmamanager Willy van Berlo en orthopedagoog Bryan van Dansik geven tips over hoe we jongens (en meisjes) al vroeg kunnen voorlichten.

In samenwerking met indebuurt Amsterdam