Volledig scherm
© ANP

Man valt van balkon na mogelijke woningoverval

Een groep mogelijk gewapende mannen probeerde vrijdagnacht een woning in Noord binnen te dringen. Een aantal aanwezigen wist via het balkon te vluchten, één van hen kwam daarbij ten val. De man is daarna naar het ziekenhuis gebracht.

Op de tweede verdieping in een woning aan de Laanweg in Noord was vrijdagnacht rond 03.45 uur een groep mensen aanwezig, toen een aantal mannen - mogelijk gewapend en met bivakmutsen op - de woning probeerde binnen te dringen.

Via het balkon wisten de aanwezigen weg te vluchten, waarbij een van hen ten val kwam. De man viel op zijn hoofd en was niet meer aanspreekbaar. Later is hij naar het ziekenhuis overgebracht.

De belagers zijn te voet gevlucht. Meer informatie kan nog niet worden vrijgegeven, omdat het onderzoek nog loopt, laat een woordvoerder van de politie weten. Of er sprake was van een woningoverval, moet nog worden onderzocht.

De recherche is op zoek naar getuigen die de verdachten voor- of achteraf in de buurt van de Laanweg in Noord hebben gezien.

Tip Het Parool
Heb je een nieuwstip of nieuwsfoto? Voeg ons toe op Whatsapp. Liever mailen of anoniem tippen? Bekijk hier hoe dat kan.