Marcel Feil stopt als directeur bij fotomuseum Foam

Marcel Feil (52) neemt per 1 juli afscheid als artistiek directeur bij Foam. Feil was achttien jaar werkzaam voor het fotografiemuseum aan de Keizersgracht.

 1. Kort nieuws Amsterdam

  Op 9 mei kunnen 9000 hardlopers deelnemen aan de Mud Masters op het voormalige Floriadeterrein in Haarlemmermeer. Het is toegevoegd aan de lijst voor testevenementen van Fieldlab. Deelnemers zullen een negatieve coronatest moeten overleggen. Bij de Mud Masters lopen deelnemers in een team een parcours door de modder, waarbij ze hindernissen tegenkomen. Teamgenoten helpen elkaar daarbij. Het is de bedoeling samen in een zo kort mogelijke tijd het parcours afleggen.
 2. Kort nieuws Amsterdam

  Na het succes afgelopen jaar, keert concertreeks De Amsterdamse Zomer dit jaar terug. In juli, augustus en september zullen Nederlandse artiesten intieme concerten verzorgen in het Olympisch Stadion. Dit jaar zullen onder anderen Nick & Simon, Rolf Sanchez, Snelle, Maan, Tino Martin, Glennis Grace en André Hazes acte de présence geven. Het volledig coronaproof concept werd vorig jaar zomer gelanceerd door Nicolette van Dam, Bas Smit en John Ewbank in samenwerking met eventorganisator 4PM Entertainment.

In samenwerking met indebuurt Amsterdam

 1. Limburgse starters willen zelf complete woonwijk bouwen
  Play

  Limburgse starters willen zelf complete woonwijk bouwen

 2. Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst
  Play

  Met passen en meten wordt 94 meter lang superjacht door Alphen geloodst