Receptionist hotel Surinameplein bespuugd en mishandeld

In oktober werd een receptionist van een hotel aan het Surinameplein bespuugd en mishandeld. De politie geeft camerabeelden vrij om twee verdachten op te sporen. 

Screenshot van camerabeelden die de politie heeft vrijgegeven.
Volledig scherm
Screenshot van camerabeelden die de politie heeft vrijgegeven.

Op zondagochtend 6 oktober kwam een man het hotel aan het Surinameplein binnen om te vragen of er nog kamers vrij waren. Op de mededeling dat dat niet het geval was, vroeg de man aan de receptionist of hij wilde kijken of er bij andere hotels kamers vrij waren. Toen de receptionist dit weigerde, volgde er een woordenwisseling, waarna hij bespuugd werd door de verdachte.

De verdachte verliet vervolgens het hotel, maar de receptionist liep achter hem aan. Buiten wachtte een tweede man, die samen met de eerste verdachte de receptionist een paar klappen verkocht, waarna ze samen op de vlucht sloegen.

De eerste verdachte, die het hotel binnenging, is een lichtgetinte man, tussen de 30 en 35 jaar, met een slank postuur, tussen de 1.70 tot 1.75 meter, heeft zwart haar en droeg een blauwe jas met capuchon. De tweede verdachte heeft ook een lichtgetinte huidskleur, is tussen de 20 en 25 jaar, 1.65 tot 1.70 meter lang, met een slank postuur en donker haar. De politie is naar hen op zoek.