Ruim 4 miljoen aan edelmetalen spoorloos na overval waardetransport in Noord

Er is nog altijd meer dan 4 miljoen euro aan edelmetalen spoorloos na de gewelddadige overval op een waardetransport in Amsterdam-Noord in mei dit jaar. Dat staat in stukken uit het dossier, die zijn ingezien door NU.nl

 1. Sparta en Twente strijden om laatste Europese ticket, top 4 eredivisie weet wanneer campagne start

  Sparta en Twente strijden om laatste Europese ticket, top 4 eredivisie weet wanneer campagne start

  De eredivisie zit erop en dat betekent dat bijna alle Europese tickets zijn toebedeeld aan een team. Ajax kon zonder zelf te spelen nog een ticket ‘promoveren’ als AS Roma de finale van de Europa League won, maar dat gebeurde niet. Verder moet alleen het ‘slechtste’ ticket nog verdiend worden. FC Twente en Sparta vechten uit wie dat laatste ticket bemachtigt. Dit is een overzicht van de tickets en instroomdata voor het volgende Europese seizoen.
  Amsterdam
 2. Dermatoloog over huidkanker: ‘Huidkleurig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’
  PREMIUM
  Met video's
  10

  Dermato­loog over huidkanker: ‘Huidkleu­rig bultje dat snel groeit? Dan meteen naar de dokter’

  Lekker buiten zijn in het zonnetje, dat doen we maar al te graag in deze tijd van het jaar. Maar blootstelling aan te veel uv-straling in zonlicht kan leiden tot huidkanker, de meest voorkomende kankersoort in Nederland. Een op de vijf Nederlanders krijgt ermee te maken, weet Patrick Kemperman, dermatoloog bij Amsterdam UMC en het Dijklander ziekenhuis in Purmerend. Hij vertelt over de drie vormen van huidkanker en wat je kan doen om ze te voorkomen.