Volledig scherm
© Marco de Swart

Debuut PDC valt Immers zwaar

Lex Immers maakte afgelopen weekend zijn debuut bij de Professional Darts Corporation (PDC). Bij de hoogste dartbond mocht de Feyenoorder, die sinds de winterstop verhuurd is aan Cardiff City, zijn eerste officiële dartswedstrijd spelen. Erg succesvol was de Hagenees niet.

Tijdens de Unicorn Challenge Tour werd Immers op zaterdag in allebei de edities al vroegtijdig uitgeschakeld. In de eerste ronde kwam Immers weliswaar uit in de ronde waarin de laatste 128 darters speelden, maar dat kwam omdat hij een ronde daarvoor geen tegenstander had. Kevin Dowling was vervolgens met 5-1 te sterk voor de 29-jarige middenvelder.

Een editie later werd hij bij de 'Last 256' uitgeschakeld door Paul Cooper met 5-2. Gelukkig gaat het op voetballend gebied wél voortvarend met Immers.

  1. Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen
    De Pacer

    Podcast | Rene Kuijs wil door álle straten van Rotterdam hardlopen

    Rotterdam telt 4000 straten en Rene Kuijs heeft zich ten doel gesteld om door al die straten te gaan hardlopen. Om zich al lopend de stad eigen te maken, om de gesprekken met de inwoners die het oplevert wanneer hij weer ergens met zijn kaart in de hand de route uit staat te stippelen. Hij kijkt om zich heen en neemt de omgeving in zich op. In de nieuwe aflevering van De Pacer spreekt hij over zijn Every Single Street-project.