Volledig scherm
© USA Today Sports

Denver Nuggets stuit zegereeks Raptors

Denver Nuggets heeft in de Noord-Amerikaanse basketbalcompetitie NBA een einde gemaakt aan de zegereeks van Toronto Raptors. Na elf overwinningen op rij ging de Canadese club met 112-93 onderuit in Denver. Nikola Jokic was de grote man bij de Nuggets met 27 punten en 14 rebounds.

Volledig scherm
© USA Today Sports

De Raptors staan met 32 overwinningen tegenover 16 nederlagen tweede in de Eastern Conference achter Cleveland Cavaliers, dat een verlenging nodig had om Indiana Pacers te kloppen. Kyrie Irving leidde de Cavaliers in de vijf minuten extra tijd naar de winst: 106-111. Irving maakte acht van zijn 25 punten in de verlenging, waarvan de helft uit vrije worpen. LeBron James droeg 24 punten bij en pakte ook 12 rebounds.

San Antonio Spurs boekte tegen Orlando Magic de veertigste overwinning van het seizoen (107-92). De nummer twee van de Western Conference, achter Golden State Warriors, is voor eigen publiek nog altijd ongeslagen.

Volledig scherm
© USA Today Sports
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement