Michael Jordan
Volledig scherm
PREMIUM
Michael Jordan © AFP

En nu, Netflix? Tien suggesties voor opvolgers The Last Dance

De halve wereld genoot de afgelopen weken van The Last Dance, over het basketballeven van Michael Jordan. Misschien wel de beste sportdocumentaire ook, zo klonk het. Waar zou Netflix nu in moeten duiken? Van Rabobank tot Louis van Gaal en van Michael Phelps tot Andre Agassi.

Tiger Woods

De Michael Jordan van het golf. Met een toch ook bepaald geen saai levensverhaal. Want dat is wel één van de voorwaarden, het moet ergens schuren. De carrière van Roger Federer is bijvoorbeeld hartstikke interessant, maar is eigenlijk te smetteloos. Woods is veel spannender, met zijn sexverslaving, buitenechtelijk affaire, arrestatie en lange afwezigheid uit de golfsport.

  1. Ophef in Australië: kartonnen figuur seriemoordenaar bij rugbywedstrijd, zender ‘grapt’ met Hitler

    Ophef in Australië: kartonnen figuur seriemoor­de­naar bij rugbywed­strijd, zender ‘grapt’ met Hitler

    Ophef in Australië. Omdat fans nog niet toegelaten zijn bij de Australische Rugby League, worden kartonnen figuren ingezet om de stadions aan te kleden. Een goed idee, ware het niet dat sommige ‘supporters’ van de situatie misbruik maakten en op die manier plots seriemoordenaar Harold Shipman op de tribune zat. Fox Sports Australia ging vervolgens nog een stapje verder en zette in een sportshow een gefotoshopt beeld van Adolf Hitler tussen de andere rugbyfans.