Volledig scherm
De trouwfoto van Epke en Linda. © ANP

Epke Zonderland is getrouwd met zijn Linda

Turner Epke Zonderland (30) is vandaag in Heerenveen getrouwd met de 28-jarige Linda Steen. De olympisch kampioen van 2012 leerde zijn grote liefde zes jaar geleden kennen in Heerenveen. De tortelduifjes gaven een romantische trouwfoto, die werd gemaakt in een park langs het water, vrij aan persbureau ANP.

Volledig scherm
© ANP

Nadat Epke in Londen de wereld had verbaasd met zijn spectaculaire oefening aan de rekstok, ging hij al samenwonen in Groningen met de toen nog studerende Linda. Inmiddels werkt de 28-jarige Friezin als coördinator maatschappelijk verantwoord ondernemen bij sc Heerenveen.

Het net getrouwde stel heeft inmiddels een huis gekocht in Heerenveen. De topsporter vroeg zijn vriendin anderhalf jaar geleden al ten huwelijk tijdens een vakantie in Marrakech.

Na een groot feest met familie en vrienden, komend weekeinde in Friesland, vertrekken de bijna afgestudeerd arts en zijn kersverse vrouw naar Afrika voor een huwelijksreis.

Volledig scherm
© anp
Volledig scherm
Het stel in 2013. © ANP
Volledig scherm
© ANP
Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement