Alyson Annan.
Volledig scherm
Alyson Annan. © Pro Shots / Thomas Bakker

In opspraak geraakte succescoach Alyson Annan per direct weg bij hockeybond

Hockeybond KNHB heeft de bondscoach van het vrouwenteam, Alyson Annan, ontslagen. De Australische kwam in opspraak na berichten over misstanden binnen het Nederlands elftal.

21 reacties

 • sjef merrienboer

  3 maanden geleden
  Typisch voorbeeld van cultuurverschillen in verschillende werelddelen. In Australië staat winnen op de eerste plaats , in Nederland het plezier. Die twee werelden kunnen alleen succesvol mixen wanneer iedereen zich bewust is van die verschillen. Veel praten en goede afspraken maken zijn de enige optie.
 • Sjoerd Van der Ende

  6 maanden geleden
  L. Mulder Loonsverhoging? Het is hun hobby waarmee ze geld verdienen. Ik heb op een redelijk korfbalniveau gespeeld en zelfs daar gaat er hard aan toe. Overal waar gepresteerd moet worden, is de druk hoog en ontstaat er een harde cultuur. Maar bij de aanstelling van Mevr Annan was al bekend stond om haar harde aanpak. Ze kunnen ook gewoon stilletjes afscheid van haar nemen. Om haar carrière (en persoonlijk) zo om zeep te helpen is volgens mij overbodig.
 • Henk v Dorop

  6 maanden geleden
  @Jo Crisse , it's lonely at the top , nadenkertje ?
 • Hans Phitphan

  6 maanden geleden
  @ Sander de Koning, Wat zou de achterliggende gedachte zijn bij een aanstelling??? Succes, of goed liggen in een theekransje?? Ze heeft heel veel wat prijzen gepakt, dus uitstekende bondscoach, medaille voor de keuze, topsport is keihard, als je dat niet kunt accepteren, ben je niet geschikt, dat geeft niks, gewoon wat anders gaan doen, zet er nu maar een heel aardige vrouw of man voor, heel gezellig, meer je wint geen prijzen meer, lijkt weer typisch Nederlands.betweteren en het vingertje.
 • HNC Bosschaart

  6 maanden geleden
  Zeg maar dag tegen succes in de toekomst. Topsport is keihard, als je daar niet tegen kunt moet je stoppen. Helaas is de tegenwoordige mentaliteit. Vraag aan MvdP, Marianne Vos, Max, Annemiek van Vleuten, Breggen, hoe zij de top hebben gehaald. Niet als watjes, maar stront voor de ogen trainen.