Joel Embiid blinkt uit bij Sixers

Joel Embiid was de uitblinker bij Philadelphia 76ers in de Amerikaanse NBA. Hij maakte 42 punten voor de Sixers in het duel met Phoenix Suns. Embiid, die ook nog eens 18 rebounds pakte, loodste zijn ploeg naar de zege: 132-127.

Volledig scherm
Phoenix Suns’ Kelly Oubre Jr. (links) vliegt langs Joel Embiid. © AP

Paul George was op dreef voor Oklahoma City Thunder in de wedstrijd tegen Los Angeles Lakers. Hij noteerde 37 punten en droeg in belangrijke mate bij aan de zege van zijn ploeg: 107-100. Bij de Lakers ontbrak vedette LeBron James nog altijd vanwege een liesblessure.

Gordon Hayward was met 35 punten topschutter bij Boston Celtics, dat met 115-102 won van Minnesota Timberwolves. Sterspeler Kyrie Irving speelde niet mee bij de Celtics; hij heeft een oogblessure.

  1. Hoe verloopt het WK rugby? ‘Die vele rode kaarten zinnen me niet, zo gaat de lol eraf’
    Tim Visser

    Hoe verloopt het WK rugby? ‘Die vele rode kaarten zinnen me niet, zo gaat de lol eraf’

    Het kaf is van het koren bij het WK rugby in Japan. Morgen en zondag vinden daar de kwartfinales plaats. Voldoet het WK aan de verwachtingen? Wat valt tegen? Wie verrast? Of is het toch weer een toernooi van de ‘usual suspects’? We belden met voormalig toprugbyer Tim Visser. The Dutch Legend is commentator bij Ziggo Sport. ,,Nieuw-Zeeland tegen Ierland had de finale moeten zijn.”