Volledig scherm
© ANP

‘Nederlandse atlete vast in Duitse politiecel’

De Nederlandse topatlete Madiea G. zou momenteel vastzitten in een Duitse politiecel. Dat meldt een goedingelichte bron aan deze krant.

De familie van Madiea G. heeft aan de Atletiekunie laten weten dat G. de komende tijd niet deel kan nemen aan trainingen en wedstrijden vanwege ‘persoonlijke omstandigheden’.

G. zou in Duitsland vastzitten in een politiecel, zo laat een goedingelichte bron weten aan deze krant. Deze berichten bereikten de Atletiekunie al eerder, maar de bond kreeg het niet bevestigd en laat verdere communicatie nu over aan de familie, wijzend op de privacy van de atlete. 

,,Familie uit de directe kring van de atlete heeft ons laten weten dat ze de komende tijd afwezig is, maar verder wensen ze op dit moment geen verdere informatie te geven over de details. Dat respecteren we’’, zo laat technisch directeur Ad Roskam, momenteel aanwezig bij een jeugdtoernooi in Zweden, aan deze krant weten.

Quote

Familie uit de directe kring heeft ons laten weten dat ze de komende tijd afwezig is

Ad Roskam, technisch directeur Atletiekunie

,,We zijn bezorgd over de geruchten die ook ons bereikt hebben. We hebben ze niet bevestigd gekregen. En contact wordt door de familie nu bewust afgehouden.’’
De 26-jarige geboren Amsterdamse maakt onderdeel uit van het Nederlands team op de 4x400 meter estafette en is meerdere keren nationaal kampioene op de 400 meter.

  1. Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’
    Quiz

    Holyfield wil uitgedaagd worden door Tyson: ‘Anders zou ik een pestkop zijn’

    Evander Holyfield (57) heeft zin in een weerzien met zijn vroegere rivaal Mike Tyson (53) in de boksring, op één voorwaarde: 'Iron Mike' zal hem moeten uitdagen. ,,Ik heb hem al twee keer verslagen. Dan kun je hem zelf niet meer vragen als tegenstander. Dan zou ik een pestkop zijn. Ik wil geen verhalen horen dat ik alleen maar tegen Mike wil boksen, omdat ik weet dat ik van hem kan winnen", liet Holyfield weten.