Sanne Wevers.
Volledig scherm
Sanne Wevers. © AFP

Olympisch kampioene Sanne Wevers stapt vanwege ‘onveilig sportklimaat’ uit nationale turnselectie

De Nederlandse turnster Sanne Wevers maakt geen deel meer uit van de nationale selectie. De olympisch kampioene op balk van de Olympische Spelen van Rio 2016 zegt te zijn opgestapt vanwege een ‘aanhoudende, onwerkbare situatie’ die is ontstaan ‘door het gedrag van een teamgenoot’. Om wie het gaat, meldt ze niet in een door haar management verspreid bericht.

48 reacties

 • Berry Pijpers

  2 maanden geleden
  Het zal hoogstwaarschijnlijk gaan om een turnster die door Pa Wevers minder prettige ervaringen heeft gehad. Diva Wevers wil hier niets van weten, die soap zagen we al rond de Spelen in http://tokyo.De familie Wevers kan niet tegen kritiek en dus krijgen we dit te lezen.
 • rick berg

  2 maanden geleden
  Natuurlijk zie ik het verkeerd ..maar wat als de persoon in kwestie nou eens iemand is die vader wevers heeft beschuldigd?? Het is raar dat dit nu pas naar buiten komt na de uitspraak van de rechter over vader...terwijl dit een jaar geleden heeft afgespeeld...dus ik veroordeel niets maar denk dat tranparantie de enige waarheid behelst...
 • Nikos Smith

  2 maanden geleden
  Er zit iets rots in de sport. Verstappen wil geen belasting betalen. Wevers is niet fris En gullit regeert de voetballerij vanuit zijn leunstoel.
 • Marel

  2 maanden geleden
  @joop van Groningen ik was even aan het koken en heb heerlijk gegeten vandaar een wat verlate reactie. Als ik aanmaan tot reflectie ben ik nog geen toetsenterrorist of anderszins zwarte pot of ketel :-D Wat heb jij gegeten?
 • Hans Purmerend

  2 maanden geleden
  Weet wel dat de reactie vd bond sterk afwijkt. Wie wilde er nu niet praten, Sanne of die andere dame?