Max Verstappen.
Volledig scherm
Max Verstappen. © REUTERS

Ondanks crash Max Verstappen toch Nederlandse zege in virtuele 24 uur van Le Mans

VideoMax Verstappen kon zijn deelname aan de virtuele 24 uur van Le Mans niet bekronen met een zege, maar toch ging de winst naar een Nederlander. Jeffrey Rietveld, een erkend simulatieracer, was de snelste in de langeafstandsrace, die online door miljoenen over de hele wereld werd gevolgd. Rietveld vormde in de LMP-klasse een team met Felipe Drugovich, Oliver Rowland en Michal Smidl.

9 reacties

 • René Schellevis

  4 maanden geleden
  Jansen, zie rear ending op Jeddah waar Max de schuld van krijgt. En een tikkie of met 51G de muur in is geen nuance. Over zielig doen gesproken, zijn de Mercedes fans al bijgekomen van het niet gewonnen kampioenschap van zeur Lewis Hamilton ?
 • Youri Tristan Gagarin

  4 maanden geleden
  @Sander @Muller, selectieve verontwaardiging. Hamilton stond daar pas te 'feesten' toen hij bij Max geinformeerd had of alles lichamelijk ok met hem was, hetzelfde deed Max niet toen hij op het hoofd van Hamilton
 • Wout Vries

  4 maanden geleden
  Helaas, soms kan je net iets te gretig zijn en denken dat gaat nog wel ff langs die GT car. Misschien had mevrouw Piquet ook andere plannen.
 • Sander de Koning

  4 maanden geleden
  @Jansen: Fan van Hamilton en van een jankerd? Chapeau.
 • T. van de Griendt

  4 maanden geleden
  @R Muller: deze virtuele race was een race waarbij schade aan staat. Oftewel ieder tikje of net te hard over de kerbs kan impact op je race hebben. rFactor 2 is echt een zeer realistisch racespel, niet te vergelijken met F1 games. Het team van AMG Mercedes viel bijvoorbeeld uit door te snel terug schakelen, de motor was kapot.