Noorse beachhandbalteam.
Volledig scherm
Noorse beachhandbalteam. © instagram

Pink wil boete betalen van beachhandbalsters die geen bikinibroekje wilden dragen

Zangeres Pink heeft aangeboden de boete te betalen die de leden van het Noorse beachhandbalteam kregen omdat zij geen bikinibroekjes wilden dragen op het EK. In plaats daarvan begonnen ze wedstrijd in een korte broek. De muzikante noemt de regel dat de dames bikinibroekjes moeten dragen tijdens het toernooi seksistisch.

107 reacties

 • Paul Slinger

  2 maanden geleden
  die dames hebben helemaal gelijk, waarom moet het perse in te kleine broekjes gespeeld worden,ik mag graag vrouwelijk schoon zien maar dat heeft niks met dit te maken, de regel is gewoon stom,nee dames gewoon spelen in normale sportbroekjes net zoals andere sporten,heren spelen toch ook gewoon in sportbroeken dus waarom mogen dames dat niet,trouwens het speelt bij meer sporten dat dames verplicht de kleding moeten dragen die een ongemakkelijke kijk naar hun lichaam geeft dat moet veranderen.
 • Ary Andre

  2 maanden geleden
  W. Goosens, ik denk dat het probleem met begrijpend lezen eerder bij jou ligt. Portengen zegt namelijk dat hij er niets van snapt dat de Noorse dames er zo'n ophef over maken en dat zij gewoon in bikinibroekjes moeten spelen. hij verschuilt zich achter de seksistische regels van de bond om daarmee te verhullen dat hij zelf een seksist is.
 • Agnita Nieuwendijk

  2 maanden geleden
  Broekjes zijn idd erg klein , volgens mij zitten de broeken van de Noorse dames beter en ik denk minder zand tussen de billen ....
 • Willem Oranje

  2 maanden geleden
  Die Peter Portengen is een volkomen onacceptabele figuur en moet terstond terug naar Nederland gestuurd worden. Daar kan hij dan in Zandvoort zich gaan verlustigen aan bikinibroekjes.
 • B grau

  2 maanden geleden
  Peter portengen gelijk ontslaan, sexist